Aceasta femeie planuieste in detaliu INMORMANTAREA fiicelor ei in varsta de cativa anisori. Motivul este sfasietor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:34

Majoritatea mamelor viseaza la aniversarile copiilor lor, absolviri si nunti, nu si aceasta mamica.

Jodie Barden are inima sfasiata deoarece trebuie sa se pregateasca pentru inmormantarea celor doua fetite ale ei. Micutele sufera de o boala incredibil de rara.

Jodie, in varsta de 28 de ani, are doua fetite: pe Ella in varsta de opt ani si pe Chloe care are un an. Ambele sufera de sindromul Cockayne. Speranta de viata a celor care au aceasta boala este in jur de 12 ani.



Bolnavii cu acest sindrom nu asimileaza in greutate si imbatranesc prematur iar sistemul nervos este si el dezvoltat precar. Avand in vedere pronosticul medicilor, Jodie impreuna cu sotul ei au inceput sa faca pregatirile pentru inmormantarea micutelor. Nu exista niciun tratament pentru boala lor iar medicii ne spun sa le protejam cum putem, atat cat mai au de trait. Cu timpul, isi vor pierde vederea si auzul.
Am vrea sa le gasim un loc special unde sa aiba parte de bucurie dar si de ingrijire specializata.

Desi intre ele este o diferenta de sapte ani, cele doua surori arata ca si cand ar avea aceeasi varsta. Ella a capatat deja un tremur si ii este foarte greu sa bea dintr-un pahar. Nu spune decat doua cuvinte: "da" si "suc..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”