Aceasta fetita a ras de o colega de-a ei bolnava de cancer, care chelise din cauza chimioterapiei! E incredibil ce i-a facut propria mama pentru a-i da o lectie!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:15

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au starnit dezbateri aprinse in intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce o fetita a ras de una dintre colegele ei, care era bolnava de cancer si chelise din cauza chimioterapiei, un tratament foarte dur.

Afland acest lucru, mama copilei a decis sa ii administreze o lectie dura, si a tinut sa si filmeze momentul, pentru a-l arata si altora.

Astfel, in imagini se vede cum aceasta isi tine cu forta fetita si o rade in cap, desi aceasta este terifiata de ceea ce i se intampla si plange incontinuu.

Parerile referitoare la pedeapsa administrata sunt impartite. Unii spun ca este foarte bine cum a procedat femeia. "Da, este o pedeapsa dura, dar parul oricum ii creste. Asa va tine minte sa nu mai rada niciodata de un om bolnav de cancer", este parerea unui internaut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Altii

insa sustin ca mama a exagerat si ca, din cauza a ceea ce a facut, cea mica va ramane cu traume pentru tot restul vietii. Voi ce parere aveti?

 

Taguri: