Aceasta fetita pare normala, dar zambetul ei ascunde o tragedie fara margini! E incredibil cum arata cand isi da tricoul jos! Ce are pe burta iti va da fiori pe sira spinarii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:23

La prima vedere fetita din imaginea alaturata pare cat se poate de normala.

In realitate insa nu este deloc asa! Virsaviya Borun-Goncharova are 7 ani si a venit pe lume cu o boala extrem de rara, din cauza careia inima ei nu este pozitionata in interiorul cutiei toracice, ci in exteriorul ei.

Practic, atunci cand fata isi da bluza jos, se poate vedea cu ochiul liber cum organul vital ii bate direct sub piele. Acest lucru este foarte riscant: orice lovitura aplicata in acea zona, oricat de mica, ii poate pune viata in pericol.

La nastere doctorii nu i-au dat mari sanse de supravietuire, insa Virsaviya a intrecut toate asteptarile si a ajuns la varsta de 7 ani. Din fericire problema ei poate fi rezolvata cu ajutorul unei operatii costisitoare, 70.000 de dolari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Parintii s-au apucat deja sa

stranga banii si spera ca vor reusi sa ii ofere micutei sansa la o viata normala. Urmariti clipul de mai jos, va avertizam ca imaginile sunt socante:

 

 

Taguri: