Aceasta mamica isi tine BEBELUSUL in brate pentru prima data: Insa ceea ce urmeaza, iti va umple ochii de lacrimi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Ce poate fi mai emotionant pentru o mamica decat evolutia bebelusului inca din burta si pana la maturitate. Chiar si atunci, pentru parinti, tot copii raman.

Un filmulet  plin de emotie are in prim plan evolutia unui bebelus, pe nume Ward. Si nu vedem doar cum el se dezvolta, ci si transformarile prin care trec parintii lui, Lyndsey si Benjamin.

Ca mamica, cand nasti pentru prima data, stii cat este de emotionant si totodata stresant. Vrei ca totul sa iasa bine si ca bebelusul sa se nasca fara probleme. Angoasa este cu atat mai mare cu cat nasti prematur.

Nu doar ca iti petreci timpul citind diverse articole despre ingrijirea nou nascutului si despre comportamentul lui, insa iti formulezi si diferite asteptari, ca de exemplu cum sa il alaptezi.

Apoi, totul se schimba cand vezi ca bebelusul tau este monitorizat non-stop la aparate, ca este pus sub lampi speciale...este un amestec de bucurie si durere in acelasi timp. Stii ca nu prea ai ce sa faci decat sa mergi acasa pentru putin odihna si un dus.

Si evident ca ai un sentiment de vina ca nu esti acolo cu el in permanenta. Prin aceste lucruri au trecut parintii din imaginile alaturate pana sa isi ia bebelusul acasa! Este un filmulet emotionant dar si dureros pe de alta parte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.