Aceasta pisica nu este una NORMALA: Uite ce job TULBURATOR are! NU ti-ai fi inchipuit ca poate face ASTA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:19

Pisica din imaginile pe care le veti vedea nu este una oarecare. In primul rand, trebuie sa stiti ca numele ei este Oscar si are o misiune extrem de grea.

Oscar isi petrece cea mai mare parte a timpului umbland pe coridoarele unui azil de batrani. Ingrijitorii lui spun ca nu este o pisica foarte prietenoasa si de multe ori nu prea se lasa vederii.Insa, cand cineva este pe moarte, Oscar isi face mereu aparitia. Sta la fereastra nemiscat si uneori merge langa capataiul celui care trece in nefiinta.

Iata si marturisirea unui medic care lucreaza in acel azil: Usa de la camera pacientului este inchisa, astfel incat Oscar sta si asteapta.

El are lucruri importante aici“, scrie dr. Dosa. “El o supravegheaza pe doamna T. Ea este in mod clar in faza terminala a bolii si respira greu (…) Motanul adulmeca aerul, o priveste in final pe doamna T., sare din pat si paraseste rapid incaperea. Astazi nu va muri doamna T. (…)

Doamna K. se odihneste linistita in patul ei, avand o respiratie echilibrata, dar superficiala.

Ea este inconjurata de fotografii ale nepotilor ei. in ciuda acestor suveniruri, ea este singura. Oscar sare in patul si din nou adulmeca aerul. Face o pauza pentru a analiza situatia, si apoi se ghemuieste langa doamna K. Dupa ce-a vazut ca Oscar sta cu doamna K, asistenta a chemat familia doamnei K pentru a veni la centru. De asemenea, a chemat si un preot pentru ultima impartasanie. Familia se afla in jurul doamna K, iar una dintre rudele ei a intrebat ce facea pisica acolo.
I s-a raspuns ca pisica se afla acolo pentru a o ajuta pe doamna K sa ajunga la ceruri. O jumatate de ora mai tarziu, doamna K muri”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”