Aceasta rulota a fost abandonata cateva zeci de ani, pentru ca toti credeau ca e plina de mizerie si vechituri. Cand, in sfarsit, cineva a deschis-o, a ramas cu gura cascata de ce-a gasit

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:36

Rulota, model Vagabond, fabricata in America in 1963, a fost nefolosita aproape 60 de ani.

In ciuda culorii sale verde-galben, rulota nu a atras prea multa atentie in parcarea unde a fost lasata. Majoritatea trecatorilor au presupus ca e abandonata si plina de vechituri si gunoaie care se descompun.

Dar rulota, un model de lux folosit pentru calatoriile indelungate ascundea in interior o multime de surprize. In primul rand, era intr-o stare aproape imaculata, inclusiv perdelele si panourile de mesteacan ale mobilierului.

Ea a fost achizitionata de Henry Wallace, un colectionar de masini rare, rulote si remorci, care a cumparat-o pentru a o restaura si a o adauga la colectia sa.



Noul proprietar a schimbat doar mocheta si a a les sa o foloseasca in continuare cu mobilierul vechi si totodata aproape nou, ca o capsula a timpului care il transporta in lumea anilor '50.

Frigiderul este functional, la fel si aragazul, chiuveta dubla si baia, care pare una de apartament, nicidecum o baie dintr-o rulota.

Iata cateva imagini din interior:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.