Aceasta tanara mamica sufera de doua boli incurabile, din cauza carora nu poate avea o viata normala. E de necrezut ce pateste de fiecare data cand se simte fericita

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:45

Caley Dove are 27 de ani si este mama unei fetite.

Caley sufera de cataplexie si narcolepsie, doua boli putin cunoscute si incurabile, din  cauza carora adoarme de fiecare data cand traieste emotii puternice. Ea obisnuia sa adoarma la ore, in scoala, sa aiba halucinatii sau sa vobeasca incoerent de fiecare data cand se simtea fericita, suparata sau stresata.

Cataplexia face ca tonusul muscular sa slabeasca, ea atipind foarte repede. Desi a fost de multe ori la doctori, de abia la 26 de ani a fost diagnosticata cu narcolepsie.

Primele simptome au aparut in liceu, dar profesorii nu credeau ca e ceva in neregula cu ea, spuneau ca e lenesa.

Dupa ce a fost diagnosticata corect, la 26 de ani, Caley a primit si un tratament pe care il va urma toata viata, cu ajutorul caruia poate rezista o zi intreaga fara sa adoarma, putand astfel sa aiba un serviciul normal, cu ajutorul caruia isi poate intretine fetita de 3 ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: