Acele de lumina care ALUNGA DUREREA! Stiati de laseroacupunctura? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 10:10

Doamna Elena Lazar se lupta cu durerea de ani de zile, de cand a fost diagnosticata cu artroza severa. A incercat tot felul de terapii, insa in zadar. Cand credea ca nimic nu ii va mai putea alina suferinta a descoperit laseroacupunctura.

Laseracupunctura reprezinta aplicarea unei surse de lumina laser, in general in spectru rosu si infrarosu, in punctele traditionale de acupunctura. Inainte de stimularea efectiva cu ajutorul acelor de lumina, pacientul este investigat cu atentie de medic.

 

Cabinetul doctorului Moldovan este plin de aparatura electronica si de tot felul de dispozitive de masurare, pentru ca aceasta terapie inseamna pe langa tratamente medicale si foarta multa fizica si matematica.

 

Aceasta doamna sufera de bruxism.  Medicii i-au spus ca in Romania, in afara toxinei botulinice, nu exista niciun alt tratament pentru boala sa. Si domnul Nemes vine de aproape o saptamana in cabinetul medicului Moldovan.

 

Ei bine, medicul spune ca acest gen de terapie indeparteaza in primul rand durerea, fie ea cronica sau acuta, insa are efect si asupra altor afectiuni.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Terapia nu poate fi folosita in cazul gravidelor, al epilepticilor si al celor care au tulburari severe de ritm cardiac.

 

Medicii atrag atentia asupra celor care pretind ca sunt doctori specializati in terapiile alternative si care, din cauza lipsei de pregatire, pot agrava starea bolnavilor.

 

Din pacate, exista practicieni care n-au cunostinte nici cunostintele necesare si care au si rezultate negative.

 

O sedinta de laseroacupunctura tine intre 5 si 20 de minute, iar specialistii  recomandata, in medie, 10 sedinte pe an.

La nivel mondial, potrivit statisticilor, 7 din 10 oameni apeleaza la medicina complementara si alternativa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.