Acest aliment pe care il consumi aproape zilnic provoaca cancerul! Scoate-l din dieta si nu vei mai hrani aceasta boala necrutatoare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:32

Un singur ingredient care se gaseste in mai multe tipuri de alimente contribuie la moartea a peste 35 de milioane de oameni, peste tot in lume, in fiecare an.

Cercetatorii au descoperit ca zaharul poate fi cauza a mai multor boli precum: diabet, hiperglicemie, boli de inima, cancer...etc. Zaharul este una din cauzele aparitiei tumorilor si dezvoltarii lor. Profesorul Dr. Don Ayer la departamentul de oncologie a Universitatii Utah a dezvaluit ca inca din 1923 celulele canceroase consuma tot mai multa glucoza decat cele normale. Astfel, persoanele care au nivelul de glucoza mai mare risca sa dezvolte anumite tipuri de cancer.




Cu totii stim ca celulele sanatoase din organism au nevoie de glucoza, o forma de zahar care este transformata in energie. Celulele canceroase supravietuiesc si se dezvolta in urma consumului de diferite zaharuri procesate in alimente si dulciuri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”