„Acest bărbat dictează tot ceea ce se întâmplă”. Anamaria Prodan face dezvăluiri din intimitatea relației cu noul iubit. Cum decurg lucrurile între impresară și noul partener

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 apr 2023, 13:08

Impresara nu se sfiește din a recunoaște cât este de îndrăgostită de noul său partener de viață

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan are un nou iubit, lucru pe care l-a recunoscut public în urmă cu ceva vreme. Impresara și-a asumat relația public, dar nu a vrut să dezvăluie identitatea bărbatului care, în prezent, o face să zâmbească.

Anamaria Prodan are un nou iubit, iar divorțul de fostul partener, chiar dacă a fost unul dificil, se pare că a fost cel mai bun lucru ce i s-a întâmplat. Aceasta a slăbit, și-a deschis o nouă afacere și radiază de fericire, mai tare ca niciodată, alături de noul iubit.

Anamaria Prodan, cucerită iremediabil de noul iubit

Anamaria Prodan și-a exprimat, mereu, sentimentele pe care le-a avut pentru partenerii săi de viață și nici în relația actuală nu se abate de la regulă.

Actualul ei iubit este tot ceea ce și-a putut dori, după cum chiar ea spune.

Impresara nu se sfiește din a recunoaște cât este de îndrăgostită de noul său partener de viață și, fără ocolișuri, a spus că este cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care a trăit-o.

În cadrul unui podcast, Anamaria Prodan a făcut câteva dezvăluiri personale despre relația cu actualul partener, spunând ceea că ceea ce a atras-o la el a fost influența și puterea pe care o are.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa Aluzivei, după ce fosta jurnalistă a atras atenția la modul toxic în care a îndemnat femeile să-și mențină silueta ca ea: „Să o facem cunoscută și pe Abuziva”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Este cineva care a plătit (n.r.

nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut! Este cineva care îmi spune, în diferite dimineți sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat. Acest bărbat, cumva dictează, tot ceea ce se întâmplă. Probabil, de asta sunt îndrăgostită de un bărbat adevărat”, a spus femeia de afaceri.

Noul iubit al Anamariei Prodan este ținut departe de curioși

Anamaria Prodan vrea ca relația ei să meargă ca pe roate, motiv pentru care, a decis să țină ascunsă identitatea pe care noul ei iubit o are. Aceasta a postat un selfie, în care apar cei doi, dar i-a ascuns chipul în spatele unui emoticon.

În cadrul unui interviu acordat pentru un post TV, Anamaria Prodan a mărturisit că nu vrea să îl arate, deoarece el este cu mult peste ceea ce vede în jurul ei și nu vrea să stârnească invidie, fără a spune dacă, vreodată, îl va arăta în mediul online.

Citește și: „Pentru fraierii ăștia! Să arătați și voi așa la 50 de ani”. Anamaria Prodan le închide gura răutăcioșilor, după ce a trecut printr-o transformare de zile mari după divorț

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor, încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea și de asta îl țin așa ascuns și, din acest motiv, avem convenția asta să trăim frumos,

nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit impresara.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.