Acest barbat se transforma in copac: Ii cresc crengi din maini si picioare. Imaginile cu el sunt infioratoare! Medicii nu au mai vazut asa ceva pana acum

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 nov 2020, 20:25

Un tanar in varsta de 25 de ani din Bangladesh a ajuns la spital dupa ce a constatat ca din maini si picioare ii cresc ramuri asemenea unui copac.

Abdul Bajandar sufera de o boala numita Epidermodysplasia Verruciformis, o boala de piele. El o are de cel putin sapte ani. Medicii vor decide in urma analizelor ce fel de tratament sa ii aplice.

Un barbat cu o boala asemanatoare din Indonezia a murit deja, iar anuntul a fost facut chiar de catre medici. Insa, ei au precizat ca moartea nu a survenit din cauza acestei boli.


In 2008, canalul Discovery a prezentat cazul lui si toate procedurile care i s-au facut pentru a inlatura surplusul de piele.

El se intorsese acasa cu sase kilograme mai putin.


Tata a doi copii, barbatul a observat ca ceva este in neregula in momentul in care s-ai taiat piciorul in adolescenta. A fost dat afara si de la locul de munca. La vremea respectiva s-a vehiculat ca ar avea nevoie de cate doua operatii in fiecare an.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: