Acest bebelus are doar trei zile. Un detaliu din imagine a emotionat MILIOANE de mame

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:03

Fotografia emotionanta a fost vazuta de peste 11 milioane de persoane, pe retelele de socializare.

Imaginea a fost facuta la doar trei zile dupa ce mama din imagine a nascut, prin cezariana. Aceasta fotografie a starnit reactii diverse. In timp ce unele persoane s-au aratat incantate de idee, altii au considerat-o ofensatoare.


Mama din fotografie, care a tinut sa ramana anonima, a fost ingrozita de operatia de cezariana pe care urma sa o faca, dar aceasta le-a salvat vietile ei si bebelusului ei.



Helen Aller, de 29 de ani, fotograful care a realizat imagine, a povestit:

"Am fotografiat-o pe aceasta mamica in urma cu ceva vreme si mi-a povestit ca ar fi ingrozita daca ar face o cezariana. Saptamana trecuta, a intrat in travaliu dar a doctorii i-au facut o cezariana, pentru ca au aparut complicatii.

M-a rugat sa vin si sa faca aceasta fotografie, deoarece cosmarul ei s-a dovedit a fi ceea ce a salvat-o si i-a salvat copilul.


Fotografiile mele au de obicei 100 de vizualizari, nu ma asteptam sa fie vazuta de milioane."


Mii de femei din intreaga lume au fost incurajate de aceasta fotografie sa isi dezvaluie si ele cicatricile lasate de operatia de cezariana.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.