Acest caine pazeste cu sfintenie un BEBELUS: Ce se intampla cand un strain a incercat sa se apropie de carucior? Nici nu BANUIESTI ce reactie a avut!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:23

Cand parintii au adus-o pe micuta Madison de la maternitate, micuta a atras atentia imediat cainelui familiei, Ryder, un ciobanesc german.

Instinctele protectoare ale lui Ryder au aparut inca de la inceput si cand celalalt caine al familiei, un husky, a incercat sa se apropie de fetita, ciobanescul nu a vrut nici in ruptul capului sa il lase. Ce legatura emotionanta intre om si animal, mai ales de la o varsta atat de frageda precum cea a micutei din clip si a ciobanescului!

Acestea fiind spune, intelegem si cat de controversata este tema permiterii animalelor langa bebelusi.

Parintii lui Madison stiu acest lucru si au luat atitudine fata de cei care ar putea sa ii mustreze, postand un mesaj pe Internet:

Inainte de a face vreun comentariu negativ despre faptul ca nu suntem parinti responsabili, am antrenat cainii timp de cateva luni in ce priveste viata alaturi de un bebelus. Chiar daca avem incredere in ei pe deplin, nu o lasam pe micuta singura cu ei.
Va multumim!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: