Acest caine superb nu mai putea sa mearga sau sa stea in picioare, asa ca stapanii au vrut sa-l eutanasieze. Veterinarul l-a urcat pe masa si se pregatea sa ii faca injectia, cand a vazut ceva in spatele urechii si i-au dat lacrimile...

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:06

Adesea, uitam ca si animalele de companie sunt sensibile la paraziti si au nevoie de ingrijire speciala.

Ollie e un caine din rasa Collie care era luat adesea de stapani in drumetii prin paduri sau in camping. Dupa o astfel de calatorie, cainele de 10 ani a dat semne ca ar fi bolnav. Se misca mai greu, obosea si nu mai avea chef de joaca. Veterinarul i-a facut analize medicale, dar rezultatele au parut normale.

Apoi, Ollie a paralizat complet. Cu lacrimi in ochi, stapanii au hotarat sa il eutanasieze.



Sper norocul lui, un veterinar rezident se afla in cabinet cand doctorul trebuia sa ii administreze injectia finala si l-a mangaiat pe Ollie pe spatele urechii. A simtit ceva neobisnuit si, cand s-a uitat mai atent, a recunoscut corpul unei capuse.

Doctorul si-a dat imediat seama ca Ollie suferea de paralizie din cauza capusei, a carei saliva poate provoca tulburari neurologice. L-au ras imediat pe tot corpul pentru a se asigura ca nu mai are alte capuse sub blana si le-au spus stapanilor sa il ingrijeasca pana cand isi va reveni.


Dupa doar 10 ore, Ollie a inceput sa se miste iar stapanii sai au fost nespus de fericiti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.