Acest dentist isi pacalea toate pacientele si le spunea ca trebuie sa le anestezieze complet pentru a putea lucra in liniste la dantura lor. E cutremurator ce le facea femeilor dupa ce le adormea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 04:40

Cazul de mai jos s-a petrecut in Maryland, Statele Unite, si a socat intreaga comunitate prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce s-a descoperit ca Bilal Ahmed, un reputat medic dentist, in varsta de 44 de ani, le facea lucruri oribile pacientelor sale in propriul cabinet.

Barbatul reusea sa pacaleasca aproape toate femeile care ii treceau pragul clincii, spunandu-le ca le va anestezia complet, pentru ca ele sa nu simta niciun disconfort in timp ce el realizeaza lucrarile necesare la dantura.

Multe dintre ele acceptau, insa ceea ce urma este greu de inchipuit.

Omul isi abuza sexual pacientele inconstiente si de multe ori chiar filma totul, tinand inregistrarile chiar intr-unul dintre sertarele biroului sau.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Practicile lui au fost descoperite dupa ce anestezia nu si-a facut complet efectul la una dintre paciente.

Astfel, aceasta s-a trezit mai devreme decat trebuia, si a ramas socata cand s-a vazut goala, alaturi de dentist.

Barbatul a fost arestat si risca acum ani grei de inchisoare pentru faptele pe care le-a comis.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.