Acest tată își așteaptă fiica în stația de autobuz în fiecare seară, la 20:30 fix. Motivul te va lăsa în lacrimi...

Autor: Laura Macovei

Pentru acest tată, siguranța fiicei sale este prioritară, așa că nu vrea să o lase să meargă singură acasă

Sursa: Facebook

De trei ani încoace, un bărbat de 62 de ani își face un obicei din a-și aștepta fiica, zilnic, în stația de autobuz. De luni până vineri, la ora 20:30, tatăl este mereu prezent, așteptând-o cu răbdare pe „fetița” lui, care se întoarce de la muncă între 20:30 și 21:00.

Gestul de iubire al unui tată devotat. Pentru acest tată, siguranța fiicei sale este prioritară, așa că nu vrea să o lase să meargă singură acasă.

Citește și: Gestul impresionant făcut de un tânăr român pentru o bătrânică de 90 de ani: „Când o să am un copil..vreau să ajungă ca tine” Dorința Vasilichiei a fost îndeplinită

Povestea tatălui care își așteaptă fiica în fiecare seară, la oră fixă, pentru a o conduce acasă

Acest gest simplu, dar plin de iubire, îi oferă fiicei sale un sentiment de siguranță și protecție. Prin acest efort zilnic, tatăl demonstrează că dragostea părintească nu are vârstă sau limite. El este dovada vie a zicalei: „Orice om poate fi tată, dar este nevoie de cineva special pentru a fi tată”. 

Povestea bărbatului a fost amintită pe rețelele sociale de către un tânăr.

În imagine se observă și bărbatul care își așteaptă fata să vină de la serviciu. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„În fiecare seară, acest tată își așteaptă fiica în stația de autobuz ca să nu meargă singură acasă.

Bărbatul are 62 de ani și de luni până vineri, în ultimii trei ani, apare punctual la ora 20.30 în stația de autobuz pentru a-și aștepta cuminte fiica, care se întoarce de la muncă între orele 20.30 și 21.00 cu transportul public.

Intenția lui este să-și protejeze „fetița” de posibile pericole, astfel încât să meargă acasă împreună și asta îi permite fetei să se simtă mult mai în siguranță.”

„Orice om poate fi tată. Dar este nevoie de cineva special pentru a fi tată,” scrie în postarea de pe Facebook. 

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.