Acesta e un semn al APOCALIPSEI. Cerul s-a colorat in rosu iar din cer a inceput sa ploua cu NOROI

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 sep 2020, 16:30

Locuitorii unui oras chinez din regiunea Mongolia Interioara s-au trezit cu o priveliste inspaimantatoare: cerul era rosu, ca in filmele apocaliptice de la Hollywood.

La o ora dupa ce culoarea rosie a disparut de pe cerul orasului Aershan  a inceput sa ploua cu noroi, acoperind totul cu un strat gros de reziduuri inchise la culoare. Cauza ciudatului fenomen nu a fost gasita iar oficialii chinezi nu au comentat despre compozitia reziduului noroios.
Fotografiile postate de locuitori pe Internet s-au raspandit rapid iar mult chinezi sunt ingrijorati de efectele ploii asupra sanatatii.
Unii spun ca este o legatura intre fenomenul din Aershan si furtuna de nisip rosu care a acoperit capitala Beijing.
Miercuri, Beijingul a fost acoperit de un val de nisip adus de vant din desertul Mongoliei. Locuitorii au avut nevoie de masti de respirat pentru a iesi din casa.

La o ora dupa ce culoarea rosie a disparut de pe cerul orasului Aershan  a inceput sa ploua cu noroi, acoperind totul cu un strat gros de reziduuri inchise la culoare.

Cauza ciudatului fenomen nu a fost gasita iar oficialii chinezi nu au comentat despre compozitia reziduului noroios.

Fotografiile postate de locuitori pe Internet s-au raspandit rapid iar mult chinezi sunt ingrijorati de efectele ploii asupra sanatatii. Unii spun ca este o legatura intre fenomenul din Aershan si furtuna de nisip rosu care a acoperit capitala Beijing.

Miercuri, Beijingul a fost acoperit de un val de nisip adus de vant din desertul Mongoliei.

Locuitorii au avut nevoie de masti de respirat pentru a iesi din casa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”