Acesta este locul din România în care poți să ai mai multe neveste! Femeile blonde sunt cele mai dorite acolo

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 mar 2023, 04:00

Acesta este locul din România în care poți să ai mai multe neveste! Femeile blonde sunt cele mai dorite acolo

Sursa: PixaBay

Nu multă lume știe acest lucru dar, în România, există un loc în care bărbații pot avea mai mult de o singură soție, în mod legal. Iată despre ce este vorba!

Pentru bărbații care nu sunt adepții monogamiei, există un loc în care este legal să ai mai multe soții! Este vorba de o zonă din județul Tulcea, în România. Bărbații se pot căsători cu mai multe femei, într-un cadru legal.

Locul din România în care bărbații pot avea mai mult de o singură soție

Bărbații care locuiesc în această zonă și își doresc mai multe soții, trebuie să știe că vor fi nevoiți să scoată sume uriașe din buzunar pentru a avea această posibilitate.

Fetele pot fi cumpărate cu aproximativ 30.000 de euro, iar valoarea miresei poate să crească. Este vorba de o zonă cu 1.500 de locuitori.

Citeste si: Rusalii 2022. Când pică Rusaliile anul acesta. Când sărbătoresc românii Rusaliile și care este semnificația acestei sărbători

Toate aceste lucruri se întâmplă în cartierul Bendea din orașul Babadag și totul este legal datorită tradiției musulmane pe care cei 1.500

de locatari o respectă. Oamenii trăiesc după unele obiceiuri musulmane, printre care și acela conform căruia fetele se mărita de la vârste fragede, unele dintre ele pot fi cumpărate, iar acest lucru depinde de cât de apreciată și cuminte este respectiva femeie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cartierul Bendea din orașul Babadag, cele mai căutate sunt femeile blonde

În acest cartier, bărbații sunt la mare căutare de femei cu părul blond deoarece culoarea părului simbolizează bunăstarea. Fetele blonde sunt asemănate cu spicele de greu, dar și cu aurul, astfel că sunt văzute foarte bine în comunitate. Prețul unei soții poate să fie de ordinul sutelor de euro, dar poate ajunge chiar și la suma uriașă de 30.000

de euro.

„Tații de băieți caută să cumpere neveste odraslelor lor, soții alese din aceeași comunitate. Prețul acestora pleacă de la câteva sute de euro și ajunge până la 10.000-20.000 de euro, iar valoarea “achiziției” ține cont de calități”, a explicat cercetătorul Daniela Rusu-Mocănașu.

 

Citeste si: Ce este interzis să mănânci în Săptămâna Patimilor. Tradiții și obiceiuri străvechi pe care ar fi bine să le respecți în Săptămâna Mare

Un alt obicei care este respectat în cartierul Bendea este că bărbații se pot căsători cu verișoarele lor, de gradul întâi. În acest cartier se găsesc mai multe locuințe, iar bărbații din zonă nu muncesc, pentru că toți trăiesc din alocațiile pe care le primesc copiii.