Aceste alimente iti scad rapid glicemia. Nici nu mai trebuie sa iei medicamente

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 16:37

Abuzurile alimentare, stresul, kilogramele in plus si factorii ereditari duc la cresterea glicemiei, iar in timp la aparitia diabetului. Efectul lor insa poate fi contracarat cu leacuri simple, usor de obtinut.

Pe langa schimbarile alimentare si cele de stil de viata, leacurile bunicii pot imbunatati activitatea pancreasului si pot nominaliza glicemia. Astfel de remedii au efect hipogliceminat. Mai exact, scad nivelul zaharului din sange, prevenind astfel numeroasele dezechilibre care pot aparea in organism in timp.

Prepară infuzia de afin din 1-2 linguriţe de frunze la o cană cu apă clocotită. Lasă lichidul acoperit pentru 15 minute, după care filtrează şi bea câte 2 căni pe zi, timp de o lună.



Beneficii în formele uşoare ale bolii aduce şi infuzia de dud (atât cel alb, cât şi cel negru) pe care o prepari dintr-o lingură de plantă la 250 ml de apă fierbinte.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”