Aceste femei sunt mamele ACELUIASI COPIL. Povestea EMOTIONANTA despre dragoste si prietenie

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:56

Rachel Friedman a paralizat de la gat in jos in 2010, in urma unui accident la petrecerea burlacitelor.

Rachel a fost impinsa intr-o piscina si si-a fracturat coloana vertebrala. In timp ce paramedicii incercau sa o salveze iar prietenii ei plangeau, ea punea o singura intrebare: "Voi mai putea avea copii?"
"A fost primul lucru la care m-am gandit. Nu stiam ce o sa se intample cu mine sau ce se intampla in jurul meu. De cand m-am indragostit de Chris am vrut sa am copii cu el.
Cand am auzit ca sunt paralizata nu am stiut daca voi mai putea avea copii", a povestit ea.
Dupa 5 ani de la accident, Rachel si Chris au urat, pe 18 aprilie, bun venit in lume fetitei lor, multumita unei vechi prietene care a vrut sa le fie mama-surogat. Desi paralizata, Rachel, in varsta de 29 de ani, poate concepe  un copil, insa tratamentul pe care il urmeaza ii scade foarte mult tensiunea sanguina, care ar fi pus in pericol viata fatului.
Ea a scris pe blog o postare in care lua in calcul o mama-surogat iar o prietena din facultate, Laurel Humes, a luat legatura cu ea. "Nu mi-a venit sa cred. Era mai mare ca mine si nu mai vorbisem de 9 ani. Mi-a spus ca mi-a citit povestea si ar vrea sa fie mama-surogat", a povestit Rachel.
"Va fi o experienta diferita pentru amandoi.
Nu am stat langa copil si acum mergem acasa cu un bebelus", a marturisit viitoare mamica. Viitorii parinti au fost prezenti la toate ecografiile din timpul sarcinii si sunt nerabdatori sa isi cunoasca fetita.

Rachel a fost impinsa intr-o piscina si si-a fracturat coloana vertebrala. In timp ce paramedicii incercau sa o salveze iar prietenii ei plangeau, ea punea o singura intrebare: "Voi mai putea avea copii?"

"A fost primul lucru la care m-am gandit.

Nu stiam ce o sa se intample cu mine sau ce se intampla in jurul meu. De cand m-am indragostit de Chris am vrut sa am copii cu el. Cand am auzit ca sunt paralizata nu am stiut daca voi mai putea avea copii", a povestit ea.

Dupa 5 ani de la accident, Rachel si Chris au urat, pe 18 aprilie, bun venit in lume fetitei lor, multumita unei vechi prietene care a vrut sa le fie mama-surogat.

Desi paralizata, Rachel, in varsta de 29 de ani, poate concepe  un copil, insa tratamentul pe care il urmeaza ii scade foarte mult tensiunea sanguina, care ar fi pus in pericol viata fatului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea a scris pe blog o postare in

care lua in calcul o mama-surogat iar o prietena din facultate, Laurel Humes, a luat legatura cu ea. "Nu mi-a venit sa cred. Era mai mare ca mine si nu mai vorbisem de 9 ani. Mi-a spus ca mi-a citit povestea si ar vrea sa fie mama-surogat", a povestit Rachel.

"Va fi o experienta diferita pentru amandoi. Nu am stat langa copil si acum mergem acasa cu un bebelus", a marturisit viitoare mamica. Viitorii parinti au fost prezenti la toate ecografiile din timpul sarcinii si sunt nerabdatori sa isi cunoasca fetita.