Aceste zodii au fost inzestrate de Dumnezeu cu daruri nepretuite si I-a menit sa faca oamenii mai buni!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2018, 11:30

Patru dintre zodii au fost binecuvântate cu daruri care le transformă în prezente nepreţuite aici, pe Pământ. Te numeri printre ele?

Se spune că toţi suntem făcuţi după chipul şi asemănarea divinităţii. Fiecare om are în ochi o sclipire angelica şi în suflet o fărâmă de dumnezeire, fiecare este înzestrat în mod natural cu bunătate, iubire şi credinţă. Însă 4 dintre zodii au fost binecuvântate cu daruri care le transformă în prezente nepreţuite aici, pe Pământ.

 

4 zodii care deţin daruri speciale

 

Peşti – darul iubirii

Cu toţii iubim ceva sau pe cineva din tot sufletul, cu toată fiinţă. Însă iubirea de care sunt capabili cei născuţi în Peşti este diferită, este acea iubire creştină, necondiţionată, care te face să-ţi preţuieşti aproapele că pe ţine însuţi şi să-l ajuţi, să-l protejezi, să-l înţelegi. Poate cea mai empatică dintre zodii, Peştii pun deseori binele altora mai presus de al lor.

 

Sunt gata oricând să ajute, fără să aştepte nimic în schimb, în afară de fericirea din ochii celuilalt. Pentru ei, nu sunt importante nici recunoştinţă, nici laudele, ci doar mulţumirea că nu au rămas indiferenţi şi că şi-au îndeplinit menirea de… oameni. Datorită lor, umanitatea are o şansă în plus!

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.