Aceste zodii iubesc cel mai frumos. Isi pun sufletul pe tava!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2018, 11:19

In ceea ce priveste zodiacul, putem spune doar despre doua zodii ca iubesc cel mai frumos.

Acestea stiu cum sa isi faca partenerul sa se simta cel mai dorit om de pe planeta, dar si sa ii ofere toate lucrurile de care are nevoie. Daca te afli in preajma acestor semne, poti sa te consideri cu adevarat norocos.

Rac
Racul este cel mai emotiv semnd din zodiac. Acesta are permanenta nevoie de dragoste si de atentie. Spre deosebire de celelate zodii, Racul are o inima de aur si stie cum sa te iubeasca si sa te pretuiasca pentru ceea ce esti.

El isi alege partenerul de viata cu extrem de multa grija si depune un efort urias pentru a face ca relatia sa functioneze.

Dupa ce i-ai demonstrat ca ii meriti dragostea, Racul pur si simplu te va adora. Va retine toate detaliile minore legate de persoana draga, asa cum sunt cuvintele pe care le-a spus la prima intalnire, dar si care este filmul preferat. Desi poate fi extrem de dragastos si protector, uneori sufocant, Racul stie sa te iubasca cel mai frumos.


Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.