Acestea au fost cele mai populare jocuri de păcănele în 2020

Author: Oana Iosif
Actualizat: 19 feb 2021, 09:50
video Foto(4)

Anul 2020 a fost unul bun pentru industria jocurilor de noroc, chiar dacă agențiile terestre au stat închise mai multe luni. Acțiunea s-a mutat exclusiv în online, unde păcănelele au fost la mare căutare.

Operatorii au contorizat fiecare accesare și au promovat cele mai populare sloturi online, pentru a atrage și mai mulți jucători. Pe lângă jocurile care se află în top în mod tradițional, anul trecut a adus în față alte câteva titluri, pe care vi le prezentăm mai jos:

Book of Ra 2

Continuarea celebrului Book of Ra se încadrează în aceeași linie tematică a Egiptului antic, jucătorul fiind provocat să se aventureze într-o lume a faraonilor, în căutarea comorilor și a cărții zeului Ra. Grafica este pe cât de simplă, pe atât de plăcută. Diferența față de jocul clasic este reprezentată de dispunerea butoanelor. De asemenea, ca noutate, miza poate fi crescută până la 900 de monezi.

Câștigurile mai mari sunt obținute în cadrul seriei de rotiri gratuite, obținută prin stabilizarea pe ecran a trei simboluri „Book of Ra”, indiferent de coloanele care le conțin. Rundele gratuite beneficiază și de un simbol expandabil, care înlocuiește orice alt simbol atunci când se pot forma combinații câștigătoare.

Shining Crown

A fost unul dintre jocurile de păcănele cu cea mai mare vizibilitate în 2020, imagini din el fiind folosite în spoturile publicitare ale mai multor cazinouri online. Ca și în cazul jocului prezentat mai sus, cinci șeptari pe aceeași linie aduc cel mai mare câștig. Minim trei steluțe și minim trei dolari înseamnă bani în contul jucătorilor indiferent de poziția pe ecran. Dintre simbolurile „obișnuite”, cele mai mari câștiguri sunt generate de struguri și pepeni.

Vedeta este coroana strălucitoare, simbolul Wild. Când apare pe ecran, se multiplică pe toată coloana și înlocuiește orice simbol, creând, astfel, combinații câștigătoare. Popularitatea câștigată rapid a făcut ca Shining Crown să fie inclus în ofertele tuturor cazinourilor online de top.

5 Dazzling Hot

Construit pe o structură clasică, cu cinci coloane și trei rânduri, Dazzling Hot este un joc „incendiar” cu fructe, șeptari și steluțe. Distracția este pusă pe „pilot automat” atunci când este apăsat butonul portocaliu, fiecare rundă având o miză prestabilită.

Pentru a câștiga, fiecare simbol trebuie să apară pe coloane consecutive, de cel puțin trei ori. Regula nu se aplică pentru steluță (simbolul Scatter), care aduce câștiguri indiferent de poziționarea pe ecran. Tabelul de plată poate fi accesat printr-un click pe butonul „i” (info). Cei mai mulți bani sunt aduși de cinci șeptari pe aceeași linie.

Se poate apela și la funcția „gamble”, prin care câștigul de după o rundă poate fi dublat, apoi multiplicat de până la 32 de ori, prin anticiparea culorii următoarei cărți de joc extrase dintr-un pachet virtual.

Top Trumps Football Star Football Legends

Microbiștii au savurat cu siguranță acest slot tematic, care le-a oferit oportunitatea de a obține câștiguri prin alinierea unor simboluri precum Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Sergio Ramos, Manuel Neuer sau Neymar (la alegere). Jocul prezintă poveștile acestor celebrități din lumea fotbalului.

Este un slot cu multe funcții interesante, dintre care amintim Free Kick Respin. Sunt câștigate rotiri gratuite, care pot genera, la rândul lor, alte runde gratuite, dacă în timpul seriei se înscrie un gol. O altă funcție specială este Bonusul Trofeu, care poate aduce câștiguri imediate sau factori de multiplicare.

Burning Hot

Burning Hot îmbină stilul clasic cu cel modern în ceea ce privește grafica. Jucătorul poate stabili singur numărul de linii de plată: de la 5 la 100! Cel mai așteptat simbol este simbolul cu patru foi, care poate apărea pe rolele 2,3 și 4 și se extinde pe toată coloana, înlocuind simbolurile care pot forma combinații câștigătoare.

Rotirea se declanșează atunci când jucătorul apasă pe butonul corespunzător mizei alese: 5, 10, 25, 50 sau 100 de monede. Același buton (sau oricare altul), o dată apăsat în timpul rotirii, oprește automat toate rolele.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.