Acestea nu se pot numi MAME! Motivul ingrozitor pentru care bietul bebelus a inceput sa tremure incontrolabil, dupa nastere. Mii de femei fac asta, in timpul sarcinii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 sep 2020, 08:05

Din ce in ce mai multi copii vin pe lume deja dependenti de droguri de mare risc, cum sunt heroina sau metadona.

"E o criza, o epidemie si are o crestere exponentiala", a marturisit dr. Lauren Jansson despre cresterea numarului de femei, dependente de droguri, care aduc pe lume copii, in America. In ultimii 10 ani, peste 130.000 de copii s-au nascut dependenti de droguri, in Statele Unite.

In materialul video de mai jos, este prezentata povestea unei femei care a adus pe lume doi copii dependenti de doua droguri diferite.

Cel mare, Jacoby, s-a nascut dependent de heroina iar fratele sau, Braxton, s-a nascut in timp ce mama sa urma un tratament cu metadona, un inlocuitor al heroinei, folosita de consumatorii care vor sa renunte la dependenta.

"Eram in travaliu, in baia spitalului si imi injectam heroina, inainte sa nasc", a marturisit, cu ochii in lacrimi, Clorissa Jones, mama celor doi copii.

Intr-un alt caz, la fel de tragic, o mama si-a sufocat bebelusul dupa ce a luat droguri, pentru ca s-a asezat peste el si l-a sufocat.


Clipul urmator, postat pe Facebook de pagina AJ+, a generat un impact urias, adunand peste 40.000 de comentarii, inclusiv de la mame care au recunoscut ca au adus pe lume copii dependenti deja de droguri. Din fericire, multe dintre ele au trecut peste dependenta si si-au recladit o viata normala, alaturi de copiii lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

These babies were born addicted to drugs.

Posted by AJ+ on  9 Decembrie 2015