Acestea sunt alimentele care topesc grasimile! Iata ce sa incluzi in dieta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 11:35

Aceste alimente au dublu rol: ajuta la topirea grasimii si iti dau o senzatie de satietate pentru mai mult timp, astfel incat vei consuma mai putine calorii.

1. Oua- Un singur ou are 78 de calorii si este plin de proteine care iti satisfac foamea. Daca mananci oua la micul dejun, vei manca mai putin cu 330 de calorii de-a lungul zilei.

2. Ciocolata neagra- 30 de grame de ciocolata neagra au 170 de calorii. Te ajuta sa mananci mai putin la urmatoarea masa, oferindu-ti o senzatie de satietate indelungata.

3. Muguri de pin- 84 de muguri au 95 de calorii. Acestia contin acizi grasi care stimuleaza hormonii satietatii. In plus, tin grasimea abdominala la distanta.

4. Branza- 76 de calorii pe 30 de grame. Alege branza de capra sau branza feta pentru o doza buna de acid linoleic conjugat care iti da o senzatie de satietate si te ajuta sa arzi mai multa grasime.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

5. Lapte- O cana are 86 de calorii. Proteinele din lapte te fac sa simti foamea mult mai tarziu.

6. Portocale- O portocala are 59 de calorii. Sunt pline de... citeste mai multe pe kfetele.ro!