Acestea sunt bolile specifice fiecarei zodii! Iata ce pericole pandesc fiecare semn astrologic!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:26

Fiecare semn astrologic si opusul sau poseda anumite probleme de sanatate in functie de partea corpului care il guverneaza.

Berbecul, opusul Balantei. Deoarece sunt impulsivi si agitati, nativii acestui semn sufera cel mai adesea din cauza durerilor de cap. Semnul lor opus, Balanta, poate suferi si din cauza migrenelor dar nu din cauza temperamentului. Cel mai bun sfat pentru cele doua semne – reducerea stresului sau o pauza in activitatea lor.

Taurul, opusul Scorpionului. Exista sanse foarte mari ca nativii acestui semn sa sufere din cauza durerilor de gat, a sinusurilor sau a racelii.

Cea mai mare problema a lor este legata de glanda tiroida. Daca suferi din cauza palpitatiilor sau a insomniilor, cu siguranta ca glanda tiroida este hiperactiva.

Gemeni, opusul Sagetatorului. Nativii acestui semn si opusul lor, sunt predispusi accidentelor. De asemenea, bolile pulmonare sau racelile grave si bronista ii pot afecta. Persoanele nascute sub semnul Gemeni si Sagetator se pot intelege foarte greu din cauza faptului va sunt extrem de stresati.


Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”