Acestea sunt cele mai cautate paste din lume! Maestrul patiser care le prepara nu mai face fata comenzilor. Cand o sa aflii ingredientul-minune, o sa ramai uimit

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 21 sep 2020, 07:30

Cererea pentru taieteii bogati in proteine este neasteptat de mare.

Patiserul francez Stephanie Richard a avut o idee geniala pentru pastele sale: pentru a le creste continutul proteic, a adaugat faina de insecte.

Richard e convinsa ca insectele sunt proteina viitorului. A dezvaluit ca i-a venit ideea in momentul in care un furnizor de insecte a contactat-o pentru a-i propune o colaborare. A scos la vanzare primul lot in apropierea Craciunului si vanzarile au explodat. In doar cateva zile, a vandut 500 de pungi de paste.



Stephanie Richard foloseste greieri si lacuste pulverizate pentru a obtine aroma speciala, dar, uneori mai adauga si ciuperci  manatarci. "Ciupercile ii dau un gust de nuca, asemanatoare cu cel al pastelor integrale. Folosesc 7% faina de insecte si 93% fainade grau si oua."

Pretul pleaca de 6 euro pentru un pachet de 250 de grame.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: