Acestea sunt cele mai mari defecte ale zodiilor! Uite la ce sa fii foarte atenta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:14

Fiecare zodie are calitati si defecte, insa trebuie sa fii foarte atenta atunci cand vine vorba despre defecte.

BERBEC

Poate sa fie egoist, orgolios, mandru, dornic de afirmare de sine, intolerant, mincinos, fanfaron, inconstant, inflexibil, lipsit de discernamant, dogmatic, megaloman, sarcastic, rece, distant, fanatic, sever, sacadat, imprastiat, nu se poate concentra asupra unui singur lucru, are tendinta de a neglija detaliile, nu duce lucrurile la bun sfarsit, uneori este prea extravertit, haotic, distructiv, anarhist, ii lipseste tactul.

Are un temperament navalnic, exploziv, impulsiv, este agitat, indisciplinat, imprudent, incapatanat, furios, indarjit, autoritar, dictator, tiran, revolutionar, aventurier, neastamparat, nerabdator, ambitios, combativ, are dorinta de a iesi in relief, intimideaza, e dominator, impunator, precipitat, manios, iritabil, se enerveaza

usor, irascibil.

TAUR

Este necredincios, infidel, nu are incredere in corectitudinea celorlalti.Prezinta inertie, ingaduinta excesiva fata de propriile slabiciuni si defecte, complex de inferioritate, prejudecati, conservatorism exagerat, suspicios, ignorant, naiv, egoist, incapatanat, fixist, monoton, rigid, inert, neadaptabil, inconstant, necinstit.Nu are incredere in propriile forte, este trist, lipsit de initiativa, pesimist, indecis, nelinistit, neglijent, mandru, furios.

GEMENI

Energia mentala multa si intrebuintata necorespunzator poate genera o multime de defecte: egoism, dualitate, dispersia energiilor, imprastiere, lipsa de concentrare, lipsa de moderatie, nervozitate, agitatie, neliniste, viclenie, inconstanta.
Individul repeta si utilizeaza ideile altora, este usor de pacalit, isteric, contradictoriu, aerian, instabil, inconstant, om fals – care este altfel decat vrea sa para, agresiv mental, drastic, siret, tensionat, lipsit de tactica, isi schimba des idealul, prea mental – in detrimentul sentimentelor, incapatanat in a-si impune punctul de vedere, nu da importanta mare valorii cuvintelor si actiunilor, diletant, iritabil, malitios, iubeste intriga. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.