Acestea sunt cele mai mari temeri ale zodiilor! Afla de ce le este frica cel mai mult in viata!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 13:00

Pentru ca tot se apropie Halloweenul, ne-am gandit sa iti spunem care sunt cele mai mari temeri ale zodiilor.

BERBEC- Frica de compromis. Este cel mai curajos semn al zodiacului pentru ca nu se gandeste de multe ori inainte de a actiona. Se teme sa nu poata sa actioneze, sa fie pe locul doi sau sa renunte la viziunile personale pentru a gasi o cale de mijloc.

TAUR- Frica de schimbare. Taurul se simte cel mai bine intr-o rutina. Se tem foarte mult de lucrurile pe care nu le pot controla.



GEMENI- Frica de plictiseala. Este cel mai activ semn zodiacal, vrea sa exploreze si sa invete. Devine nervos atunci cand nu are ce sa faca si cand se gaseste prins in rutina.

RAC- Frica de abandon. Racul cauta conexiunile emotionale mai mult ca orice alta zodie. Daca este lasat singur de partener, prieteni sau familie nu poate functiona.

LEU- Frica de a fi neglijat.
Leul adora atentia si vrea sa fie mereu in centrul atentiei. Daca oamenii nu il baga in seama sau uita de el, se simte ingrozitor.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.