Acestea sunt cele mai norocoase zodii in vara lui 2015! Uite cine are noroc in dragoste si cine are noroc la bani!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:38

Vara bate la usa, iar astrele vor juca si ele un rol in planurile de vacanta pe care ni le facem.

Berbecii se gandesc la casatorie- De la inceputul verii si pana in luna august, nativii din Berbec au sanse sa cunoasca potentiali parteneri romantici potriviti pentru o relatie de durata.

Cei care formeaza deja un cuplu se gandesc la oficializarea relatiei si redescopera fiori demult uitati. Inclusiv pe plan profesional si financiar se anunta luni incununate de succes, asa ca actionati cu mult curaj atunci cand simtiti ca aveti o idee buna.



Leii, perioada buna pentru a avansa in cariera- Cel putin pana in luna iulie, favorizati de Jupiter, Leii sunt singurii care au sanse sa-si intalneasca iubirea vietii.

Nativii casatoriti sau implicati deja intr-o relatie incep sa cocheteze cu ideea de a deveni parinti. Pe plan profesional, intregul an, nu numai perioada verii, este important pentru a bifa o promovare sau chiar in ideea de a porni o afacere pe cont propriu.


Fecioarele trebuie sa puna profesia pe primul plan- Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”