Acestea sunt cele mai rele femei dupa zodie! Sase sunt albe si sase sunt negre! Te regasesti?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:47

Reactiile si obiceiurile personale ale femeilor nu sunt influentate doar de sindromul premenstrual sau de buchetul cu trandafiri primit din partea sotului.

O influenta destul de mare o au si astrele, care au un cuvant serios de spus, potrivit astrologilor, cand vine vorba de personalitatea unei persoane.

Femeia Scorpion taie si spanzura. Deosebit de razbunatoare, femeia Scorpion este fixata pe secrete, nu uita si iarta. Scorpioanca este suspicioasa, exploziva si obsedata de control pe toate planurile. Isi satisface orgoliul umilindu-i pe ceilalti, iar o înfrangere verbala din partea ei va fi mai rea decat o bataie crunta.

Are un stil de a-si exprima parerile care iti strivesc personalitatea si iti distrug mandria.

Extremista, nu rationala, femeia Scorpion nu face compromisuri si stie ca cea mai scurta cale spre inima unui barbat e prin cutia lui toracica. E manipulatoare si santajista si va face orice sa ajunga in varful piramidei. Traieste pentru scandal.

Pe de alta parte, este o femeie increzatoare si rafinata, prietenoasa, dar totodata rezervata.
Este empatica si ar merge pana in panzele albe pentru cei dragi. E o femeie care i-ar citi Biblia dracului si ala ar asculta-o, conform zodiace.ro.

Femeia Pesti, regina dramei. Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.