Acestea sunt culorile alimentelor care lupta cu cancerul! Iata ce trebuie sa consumi!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:16

Un numar sporit de studii arata legaturi intre obiceiurile alimentare sanatoase si prevenirea anumitor forme de cancer.

Cercetarile au descoperit ca alimentele colorate si proaspete care tind sa fie bogate in substante fitochimice care sporesc imunitatea sunt cele mai capabile sa faca acest lucru.

Alimente rosii- Consumul de tomate a fost pus in legatura si cu lupta impotriva tumorilor maligne pancreatice. Se crede ca acest lucru este datorat licopenului, care mai este gasit si in ardeii rosii si in fructele de padure de culoare rosie, pepenele rosu sau varza rosie.



Alimentele portocalii- Substantele fitochimice care furnizeaza culoarea oranj legumelor precum dovleacul si morcovii s-a dovedit a fi eficiente in tratarea tumorilor tractului digestiv. Acidul cafeic, gasit in mari cantitati in cartofii dulci (batate sau igname) s-a dovedit ca incetineste dezvoltarea celulelor maligne ale sanului.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.