Acestea sunt jocurile de păcănele apreciate de domnișoarele și doamnele din România

Author: Andreea Buinoschi
video Foto(4)

Jocurile de noroc nu mai sunt de mult timp o distracție a bărbaților. Cazinourile online au remarcat o creștere semnificativă a publicului feminin. Domnișoarele și doamnele din România preferă sloturile, iar oferta de jocuri este gândită în consecință.

SWEET BONANZA

„Sweet Bonanza” este unul dintre cele mai apreciate sloturi de tip Megaways din online casino Slot V. „Magnetul” la publicul feminin este asigurat de cromatica dominată de nuanțe de roz și de roșu, dar și de simbolurile alese dintre fructe și bomboane delicioase. Pentru a obține un câștig, este suficient ca minim opt pictograme de același fel să se oprească pe ecran, indiferent de pozițiile ocupate.

Cel mai important simbol este acadeaua în formă de spirală. Dacă „aterizează” patru acadele pe grilă, atunci jucătorul primește rotiri extra în care  apare un simbol nou: bomba cu multiplicator. Astfel, se creează premise pentru câștiguri mai însemnate decât cele din jocul de bază.

„Oglindă, oglinjoară, care este păcăneaua cea mai apreciată de doamnele și domnișoarele din această țară?”. Un răspuns posibil este „Mirror”, un joc cu fond sonor de basm și cu un decor feeric, în care licuricii par picături de cristal ce „cad” de jos în sus. Aleatoriu, lângă grilă apare o zână cu o baghetă magică, ce transformă mai multe simboluri în aceeași pictogramă.

În jocul de bază, pe rola 3 poate apărea simbolul Oglindă, care devine Prințesă sau Regină. Atunci, este acordată o rotire extra în care pictograma specială poate apărea și pe coloanele 1 și 2. Cutia aurită este simbol Bonus. Dacă se oprește pe ecran în minim trei exemplare, este inițiată o funcție specială.

FAIRYTALE LEGENDS: RED RIDING HOOD

Este un alt joc inspirat dintr-o poveste pe care o cunoaște toată lumea: Scufița Roșie. Reține atenția, în primul rând, grafica orientată spre detalii. Personajul principal este în stânga grilei, în formă animată, mergând către casa bunicuței. Pe role se opresc trandafiri, cărți, chei și coroane.

Pe poteca din pădure sunt tot felul surprize, unele plăcute, constând în jocuri speciale, și altele care pot deveni problematice, așa cum este funcția „Beware of the Wolf”. Când lupul se arată, jucătorul învârte un titirez virtual, în încercarea de a o duce pe scufiță cât mai departe de el.

FLOWERS

Flowers” aduce primăvara pe ecran. Fondul sonor este asigurat de trilurile păsărilor, iar grila este cât se poate de luminoasă și de verde. Pe poziții se opresc mai multe tipuri de flori, toate desenate într-un mod haios. Floarea roșie este îmbufnată, floarea soarelui este exuberantă, floarea roz este sfioasă, floarea albastră este adormită, iar cea verde te sperie puțin, de parcă ar fi carnivoră.

Soarele este simbol Wild care poate apărea stivuit în timpul jocurilor speciale. Norii au o frizură ca foarte fistichie, iar când vin minim patru pe ecran inițiază o serie de runde extra cu multiplicatori.

Patiserul „face cinste” cu prăjituri, brioșe și macarons care nu pot lăsa indiferent pe nimeni. Jucătorului îi plouă în gură atunci când dulciurile fine apar pe ecran, pe cele 15 linii de plată. Sunt câteva produse cu adevărat deosebite, care inițiază jocuri speciale: brioșa supremă, plăcinta cu coacăze supremă, tortul de morcov suprem, spuma de căpșuni supremă și prăjitura cu brânză și lămâie supremă.

Tortul cu căpșuni, frumos ornat, este simbol Wild. Cele 5 role au deasupra o anumită prăjitură. Dacă pe fiecare coloană se oprește prăjitura respectivă, atunci este declanșată secvența de coacere cu făină supremă, constând în rotiri extra cu beneficii surpriză.