Acestea sunt punctele slabe ale zodiilor! Uite care sunt cele mai vulnerabile zone ale lor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:56

Pasiunile noastre devin la un moment dat in viata puncte slabe si ne fac sa gresim. Iata care sunt punctele slabe ale zodiilor.

BERBEC- Cred ca au dreptate in orce situatie si cred ca nimeni nu stie mai bine sa rezolve lucrurile. Cei mai multi Berbeci au probleme cu alcoolul.

TAUR- Isi pierd mintile atunci cand vine vorba despre bani. Dragostea pentru lux se poate transforma in cel mai mare dusman al lor. Pasiunea lor pentru fumat le poate aduce probleme cu gatul.

GEMENI- Cautarea de lucruri noi se poate transforma intr-un punct slab.

Au predispozitie la fumat si alcool, incercand mereu cele mai noi lucruri din domeniu.

RAC- Cel mai slab punct al Racilor este barfa sau nevoie de a vorbi despre tot ce ii inconjoara, inclusiv despre oameni. Desi nu are are intentii rele, ii va critica aspru pe cei din jur.

LEU- Punctul slab al vietii lor este lipsa atentiei. De aceea, vor face orice pentru a obtine, chiar daca acest lucru ii va face sa devina obsedati.


FECIOARA- Este greu de gasit un punct slab pentru ca Fecioarele stiu sa se controleze foarte bine. Cu toate acestea, apeleaza din cand in cand la alcool ca la un afrodisiac care ii ajuta sa viseze. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.