Acestea sunt unghiile care au INNEBUNIT Internetul! Cum arata manichiura cu "bule"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 18:10

Unele trenduri din fasion sunt atat de ciudate incat ne intrebam cum de au devenit populare.

Ultima nebunie in materie de manichiura o reprezinta unghiile-bula. Tehnica a fost inventata in 2009, dar  a devenit cunoscuta recent, dupa ce o serie de fotografii s-au raspandit pe reteaua Instagram. Deoarece exista o cerere din ce in ce mai mare pentru aceasta manichiura, cosmeticienele sunt nevoite sa invete singure aceasta arta, prin incercari repetate.

Se incepe prin lipirea uneia sau mai multor bile acrilice de centrul unghiei, apoi se adauga straturi succesive de oja, pana cand unghia devine o semisfera.



In timp ce unghiile normale din acrilic(gel) sunt aplicate in straturi cat mai subtiri, pentru aceste unghii stratul trebuie sa fie cat mai gros. "Scopul e sa iasa in evidenta mai mult", a declarat  Pattie Yankee, un cosmetician celebru.

Aceste unghii nu sunt pericoloase, atat timp cat nu sunt purtate vreme indelungata. Specialistii recomanda sa fie purtate cel mult o luna, apoi sa fie inlocuite cu o manichiura obisnuita.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”