Acestea sunt zodiile care se casatoresc in 2018 - Sunt binecuvantate de Dumnezeu si primesc protectie divina uriasa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 ian 2018, 11:30

Acestea sunt zodiile care spun "da" anul acesta. Isi gasesc marea iubire si reusesc sa fie fericite.

Taur
Nativii nascuţi sub acest semn zodiacal vor avea un an încarcat de sentimente si de iubire. Emoţiile si romantismul vor fi la ordinea zilei si daca au intrat singuri în noul an, vor întalni pe cineva alaturi de care vor putea sa-si întemeieze o familie si care sa le fie alaturi întreaga viaţa.

Chiar daca pana acum au vrut sa mai copilareasca si sa se mai distreze, considerand ca au timp suficient pentru a-si întemeia o familie, vor realiza ca îsi iubesc atat de mult partenerul, încat nu mai are rost sa astepte.



Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidenţiindu-se conflictele deschise la locul de munca, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesionala, pentru ca se desfasoara premisele a ceea ce va urma în anii urmatori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi.
Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.