ACESTI OAMENI te vor lasa cu gura cascata! UITE ce pot face cu propriul corp VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 05:50

Parkour este o disciplina fizica inspirata de miscarea corpului omenesc.

 Se concentreaza pe miscarea eficienta, neintrerupta inainte, peste, pe sub, in jurul si prin obstacole (atat naturale cat si artificiale) intr-un anume mediu inconjurator. Astfel de miscare poate aparea sub forma de fuga, sarituri, catarari si tehnici mai complexe.

Scopul parkour-ului este ca practicantul sa-si adapteze miscarea la orice obstacol din calea sa.
Unii oameni gasesc multe similaritati intre parkour si cascadoriile si tehnicile celebrului actor si practicant de arte martiale Jackie Chan.


Totusi, altii privesc parkour-ul ca pe o arta asemanatoare dansului: o forma de a materializa miscarea corpului omenesc in cea mai frumoasa forma a sa.

Parkour este adesea legat de ideea de libertate, in forma abilitatii de a depasi aspecte din preajma ta care tind sa limiteze, de exemplu balustrade, grilaje, rampe, scari sau pereti, cuprizand libertatea la un nivel non-fizic deasemenea. Acest parkour este considerat de unii indivizi ca un sport insa este o arta a vietii de zi cu zi care reiese doar prin faptul ca nu exista competitie pentru ca fiecare traseu are stilul
sau!



 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.