Acesti pensionari sunt casatoriti de 60 de ani si, anual, sarbatoresc asta intr-un mod nemaiauzit! E incredibil ce mananca in ziua casatoriei lor

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:20

Ann si Ken Fredericks s-au casatorit pe 19 August 1955.

Pentru nunta, bunica lui Ann a pregatit un tort de fructe, cu trei nivele. Etajul superior al tortului mai exista si astazi, intr-o cutie metalica in care se tineau boabele de cafea.

"In fiecare an, desfacem ambalajul si turnam coniac peste el, pentru ca trebuie sa il inmuiem si rupem o bucata", a povestit Ann. "Toti ne privesc uimiti cand afla despre traditia noastra.

Copiii nostri sunt socati ca mancam ceva ce are 60 de ani. Credeti-ma, e chiar gustos, daca are suficient coniac pe deasupra", a adaugat femeia.

Bunica lui Ann a folosit fructe cumparate de bunicul ei, de la comerciantii din portul New York. Tortul a fost facut cu cateva luni inaintea nuntii, pentru a se aseza mai bine si a fost acoperit cu o crusta groasa, care a protejat fructele.


Din tort, dupa 60 de ani, a mai ramas o bucata de 10x8 centimetri. "A tinut 60 de an, la fel ca si casnicia noastra", a spus Ann.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”