Acesti pescari s-au trezit si s-au dus sa verifice plasele, si au descoperit ca una dintre ele era extrem de plina si grea. Credeau ca au facut captura vietii lor, dar cand au vazut ce iese din interior au avut un soc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:31

Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare, iar cu siguranta cei implicati vor avea o poveste buna de spus de acum inainte.

Totul s-a intamplat in Rusia, intr-un sat pescaresc. Intr-o dimineata ca oricare alta pescarii au mers pe punte, la plase, pentru a verifica ce cantitate de peste au prins pe timpul noptii.

Nu mica le-a fost mirarea in momentul in care au vazut ca una dintre ele era extrem de grea, plina pana la refuz. Au pus astfel in functiune macaraua si au ridicat-o pe punte, dupa care s-au apucat sa o goleasca.

Insa in acel moment au avut parte de un lucru la care nu se asteptau. Din plasa si-a facut aparitia un leu de mare urias, care se pare ca reusise sa intre acolo intr-un mod numai de el stiut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si animalul a fost luat in surprindere de cele

intamplate si, dupa cateva zeci de secunde petrecute pe punte, s-a reintors in apa. Iata imaginile:

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.