ACESTOR FEMEI, cosmeticele le-a facut viata mai usoara!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:19

O noua reclama pentru produse cosmetice arata cum machiajul poate oferi putere si incredere in sine, din perspectiva povestile unor femei care se confrunta cu probleme de sanatate a pielii.

In doua clipuri pentru Dermablend, femei cu diferite afectiuni ale pielii explica modalitatea in care folosesc machiajul pentru a aparea in fata celorlalti intr-un fel autentic, nu ca un mijloc de a se ascunde, noteaza dailymail.co.uk.

Una dintre femei este o antrenoare de volei, Cheri Lindsay, care sufera de vitiligo, o conditie care consta in depigmentarea pielii. Prin intermediul machiajului, "oamenii pot privi direct prin el si sa vada cine sunt eu ca persoana", explica ea.

" M-a facut putin mai abordabila".



La inceputul clipului, Cheri, filmata in prim-plan, pare sa aiba un ten de culoare uniforma. Dupa ce se prezinta, incepe sa se demachieze, scotand la iveala o nuanta mult mai deschisa a pielii fetei.

Afectiunea sa a inceput sa se manifeste in al doilea an de facultate, explica ea. "Mi s-a spus ca expunerea la soare o face sa se extinda mai repede.
Totul a aparut in ultimii trei ani si a fost socant pentru mine la inceput...nu este chiar usor sa faci fata la asa ceva.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta



Cheri continua: "Cand am facut vitiligo, a trebuit sa imi pun cateva intrebari, prima fiind: Doare? Nu. E contagios? Nu. si pot sa traiesc cu asta si sa am succes? Sigur ca da."


Cheri explica in continuare ca foloseste machiajul nu pentru a-si ascunde imperfectiunile, dar ca sa incurajeze oamenii sa o vada pentru cine e ea cu adevarat, in loc sa faca presupuneri pe baza aparentelor."( sursa Mediafax)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.