Acneea, dusmanul no. 1 al vedetelor! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:27

Obrazul subtire, cu bani se tine! Nu va ganditi ca numai noi intampinam probleme cand vine vorba de ingrijirea corporala.

Si celebritatile au probleme si-ar da orice sa le ascunda de obiectivul buclucas al paparazzilor. Unele nu au reusit, asa ca iata care sunt vedetele cu tenul cel mai problematic.

Cameron Diaz, actrita cu “Vino’n coa”, de multe ori te face sa o iei la fuga! Culmea! In spatele imaginii de blondina dragalasa, se ascunde o femeie care are un ten oribil. Actrita are reale probleme cu acneea! Surprinsa fara pic de machiaj pe fata, Cameron Diaz scoate la iveala un ten incarcat si plin de pete! Acneea a fost dusmanul ei inca de cand era mica, iar toate cremele
si tratamentele de zeci de mii de dolari pe care le-a incercat, nu au ajutat-o prea mult. Si in ziua de azi Cameron se confrunta cu aceasta problema!
Nu are probleme doar cu alcoolul sau cu propria sexualitate, ci si cu tenul. Lindsay Lohan da bine pe sticla, dar nu cred ca v-ati dori sa o vedeti si in spatele acesteia! Pe langa faptul ca fata ei este impanzita de pistrui, este si plina de cosuri! Nu e de mirare, daca luam in calcul faptul ca alcoolul, drogurile si viata de noapte accentueaza acneea! Asa ca, daca isi mai pierde
multe nopti, imbuibandu-se in alcool, sigur acesta isi va pune si mai mult amprenta pe chipul lui Lindsay.

In filme sau shooting-uri pare perfect, insa daca facem o analiza mai amanuntita, observam ca si unul dintre cei mai frumosi barbati de pe planeta are o fata plina de imperfectiuni! Brad Pitt s-a confruntat multi ani de zile cu acneea si, chiar daca a avut norocul sa o trateze, aceasta a lasat urme adanci pe tenul lui.
Actorul a incercat intotdeauna sa isi ascunda problemele grave pe care le are cu tenul, insa de multe ori cicatricile, ramase in urma tratamentului acneic, au iesit la iveala!

Sarcina cu cel de-al patrulea copil a vindecat-o pe sofisticata Victoria Beckham de…acnee! Desi daduse mii de euro pe fel de fel de tratamente, si tinuse o dieta japoneza impotriva cosurilor … nimic nu reusise sa ii resolve problema! La cat o stiti de preocupata de ei aspectul fizic, e clar ca Victoria traia un adevarat cosmar! Asta pana cand a aflat ca exista o solutie! Daca se pune
pe facut copii, poate scapa de tulburarile hormonale! Zis si facut, iar rezultatul se vede!

Chiar si una dintre cele mai frumoase femei din lume a fost oropsita de mama natura cu un ten cu probleme. Megan Fox este nevoita sa apeleze la produse profesionale de make-up pentru a-si ascunde ditamai cicatricile pe fata! Problemele le are inca de cand era mica. Pacat! Dar na… pana la urma, nimeni nu-i perfect!