Actiune ca-n filme la Lugoj! Politistii au arestat un barbat acuzat de dublu asasinat, in Spania

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Politistii spanioli l-au cautat si-n gaura de sarpe pe barbatul acuzat de ucidere a doua fete.

Spectaculoasa operatiune a fost filmata cu o camera montata pe casca unuia dintre "mascati". Politistul alearga spre usa de intrare intr-un complex de apartamente. In fata lui e un alt luptator. Pe hol, un barbat le arata unde se ascunde suspectul: un spaniol de 29 de ani, acuzat de o dubla crima.

La etaj, doi luptatori trec deja la actiune. Sparg usa si navalesc inauntru. Suspectul nu are nicio sansa de scapare.

E luat pe sus si pus la pamant. Este retinut si un roman, acuzat ca l-a ajutat pe spaniol sa scape de autoritatile spaniole. Ibericul e considerat extrem de periculos, asa ca mascatii nu risca. Sunt inarmati pana in dinti si pregatiti sa-si foloseasca armele daca individul ar riposta.

Sergio Morate este numele spaniolului saltat de politistii romani. E urmarit pentru ca ar fi comis o crima sadica in orasul iberic Cuenca.

Ar fi ucis doua tinere, una dintre ele fiind chiar iubita lui.

Laura si Marina au disparut in noaptea de 6 august. Timp de mai bine de o saptamana s-au aprins lumanari, s-au organizat cautari si, practic, o tara intreaga a fost alaturi de familiile lor. Cadavrele fetelor au fost descoperite abia miercuri seara, de un biciclist. Erau intr-o stare deplorabila, pentru ca dementul care le-a ucis a turnat var stins peste trupurile neinsufletite.

Ca urmare, anchetatorii nu au putut stabili nici macar cauza exacta a decesului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Barbatul a devenit imediat principalul suspect, dupa ce masina uneia dintre tinere a fost gasita la cativa pasi de casa lui. In interior erau geanta cu bani, actele si telefonul ei mobil. Nici urma de Sergio Morate, insa. Dupa zile de cautari, pana si parintii acestuia i-au transmis un mesaj cumplit prin intermediul retelelor de socializare: „Nu stim ce diavol te-a posedat, dar trebuie sa stii ca nu le-ai

ucis doar pe cele doua fete, ai omorat si familiile noastre. Nu exista scuze pentru aceste atrocitati si speram sa fii prins si inchis pentru totdeauna!”

##VIDEO142549##

Dorinta le-a fost indeplinita de ofiterii romani. Barbatul este acum in custodia autoritatilor noastre si urmeaza sa fie extradat in Spania, unde il asteapta o pedeapsa pe masura faptelor sale.