Actori celebri din Turcia au urat "BAYRAM FERICIT!", fanilor lor musulmani! Iata ce mesaje au transmis BURAK OZCIVIT, FAHRIYE EVCEN, KEREMCEM sau OZCAN DENIZ si in ce destinatii au ales sa-si petreaca cea mai importanta sarbatoare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2017, 15:16
video Foto(5)

Marii actori nu si-au uitat fanii nici in zi de sarbatoare si le-au impartasit imagini si mesaje emotionante.

In aceste zile, in Turcia se sarbatoreste "Kurban Bayram", care reprezinta "sarbatoarea sacrificiului", una dintre cele mai importante si respectate sarbatori din lumea musulmana. Acesta este un bun prilej de a petrece timpul alaturi de familie si de a imparti mancare celor saraci in semn de jertfa.
Si marii actori din Turcia au ales sa-si petreaca marea sarbatoare fie in sanul familiei, fie alaturi de prieteni, departe de agitatia din  Istanbul.

"Va doresc tuturor un Bayram fericit, cu sanatate si liniste!", a scri Burak Ozcivit.

Ozcan Deniz a transmis urari fanilor sai, chiar de pe platourile serialului la care lucreaza, alaturi de toti ceilalti colegi.

 

hepinize #istanbullugelin ekibi olarak mutlu, huzur dolu bayramlar dileriz!

O postare distribuită de İstanbullu Gelin (istgelintv) pe

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.