Actorii din "Bahar: Viata furata" au facut eforturi exceptionale pentru a intra in pielea personajelor:"Cata bere sa bei, cata friptura sa mananci, cati biscuiti sa bagi in tine?  In viata de zi cu zi, sunt de nerecunoscut. Uite cum arata

Editor: Adelina Minulescu Autor: S.B.
Actualizat: 30 aug 2017, 12:33

De exemplu, Nuran s-a ingrasat cu 30 de kilograme pentru rolul ei, apoi a urmat o dieta stricta, cand s-au incheiat filmarile.

"Cata bere sa bei, cata friptura sa mananci, cati biscuiti sa bagi in tine? Cum a reusit una ca asta?" a exclamat Teo.

In realitate, Efsun si Nuran nu sunt deloc diabolice, desi interpreteaza personaje negative. Efsun, femeia rea si vicleana din serial, e opusul actritei care o interpreteaza. In viata de zi cu zi, Efsun se numeste  Ceren Morey, are 30 de ani si recunoaste ca se loveste uneori de ostilitatea si dezaprobarea oamenilor care o confunda cu personajul pe care il interpreteaza.



Actrita e mereu pusa pe glume, lucru care se vede din postarile pe contul ei de Instagram. Tot de acolo, am aflat ca adora animalele, fie ca sunt pisici, catei sau ori si magari.

Yesim, actrita care o interpreteaza pe Nuran, a accceptat sa se ingrase 30 de kilograme pentru acest rol. Descopera, in materialul video de mai jos, cum arata ea inainte de acest rol:

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.