Actorii din "Dragoste si ura", asa cum nu i-ai mai vazut niciodata! Iata cele mai spectaculoase imagini de ieri si de azi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 apr 2018, 11:14

Burcu Kiratli, Emrah Erdogan si alti colegi au trecut prin transformari uluitoare de-a lungul timpului.

Fie ca au urmat actoria fie alte domenii, interpretii serialului "Dragoste si ura" s-au remarcat printr-un talent uluitor, reusind sa cucereasca publicul.

In 1983, Emrah Erdogan a realizat primul album de muzica "Agam Agam", pasind astfel in lumea muzicii sub titulatura de "Copilul Emrah" si reusind in scurt timp sa cucereasca inimile turcilor cu vocea sa minunata. Au urmat multe alte albume care i-au adus treptat celebritatea in intreaga tara.
Dupa incheierea Facultatii de Teatru, in 1991, Emrah si-a vazut si cel de-al doilea vis implinit, acela de a deveni actor, iar in 1992 a jucat in primul lui serial de televiziune "Gündüzün Karanlığı".


Burcu Kiratli s-a nascut in 1989, in Istanbul. Intr-o familie care facea parte deja din lumea mondena a Turciei, deoarece parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz erau deja jurnalisti renumiti in presa turca.
Burcu si-a descoperit pasiunea pentru actorie inca de mica si a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in 2011 a devenit actrita cu drepturi depline.
La numai doi ani de la terminarea studiilor, in 2013, Burcu a fost cooptata sa joace un rol important in primul ei proiect cinematografic, intitulat "Peri Masali". Pentru a duce la bun sfarsit acest rol, tanara actrita a fost nevoita sa recurga la un mare sacrificiu de dragul meseriei sale, acesta si-a tuns parul si a acceptat sa joace cheala.
Au urmat alte roluri in seriale turcesti de succes precum: "Su ve Ates" (2013), "Dirilis Ertugrul" (2014) si "Bizim Hikaye" (2015), iar in 2016 a jucat in "Dragoste si ura".


Ugur Uzunel s-a nascut in 1988 in Izmir si inca din copilarie si-a descoperit pasiunea pentru teatru si a fost indrumat de patrintii lui sa urmeze studii in domeniu pentru a-si pune in valoare talentul nativ.

In anul 2010 a absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Universatii "Dokuz Eylul" si a devenit actor cu drepturi depline la scurt timp, cand a fost cooptat la joace in primele sale piese de teatru la Teatrul de Stat din Istanbul.

In 2014 a fost selectat tot datorita talentului sau remarcabil, in primul serial de televiziune "Seref Meselesi", in care a jucat impecabil.

Iar anul trecut a fost cooptat sa joace in serialul "Dragoste si ura", care i-a adus de asemenea recunoasterea aptitudinilor sale actoricesti, dar si un succes rasunator.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.