Actorii din "Dragoste si ura", surprinsi in ipostaze inedite, in spatele camerelor de filmat! Iata ce fac indragitii protagonisti in pauzele dintre filmari!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2018, 15:30
video Foto(5)

Actorii din "Dragoste si ura" formeaza o adevarata familie dincolo de platourile de filmare.

Fie ca au urmat actoria fie alte domenii, interpretii serialului "Dragoste si ura" s-au remarcat printr-un talent uluitor, reusind sa cucereasca atat publicul din Turcia cat si de peste hotare.

Dincolo de ceea ce s-a vazut pe micile ecrane, intrigi uluitoare, situatii dramatice, sau pline de romantism, actorii si echipa tehnica din serialul "Dragoste si ura" au format o adevarata familie. Regizorii, sunetistii, cameramanii, make-up artistii, toti cei care au lucrat la acest proiect au facut eforturi mari pentru ca serialul sa iasa ca la carte si astfel au reusit sa se cunoasca foarte bine si
sa devina prieteni buni.


Pentru a intra cat mai bine in pielea personajelor, actorii au fost machiati si imbracati intr-un anumit fel. In plus, daca atunci cand se aflau in fata camerelor acestia isi luau in serios rolurile, in culise pareau mereu pus pe sotii.Inca din 2016, actorii din distributia serialului "Dragoste si ura" si-au insusit rapid rolurile primite si s-au integrat perfect in formatul productiei.