Actorii din "Kosem", iubiri secrete dincolo de platourile de filmare! Taner Olmez (Printul Osman) si Oyku Karayel (Sultana Dilruba) au fost surprinsi impreuna! Iata unde au fost fotografiati cei doi si ce anume se intampla intre ei

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2021, 07:55

Aparitia in public a celor doi a starnit valuri de interpretari la adresa acestora.

In ciuda discretiei ce ii caracterizeaza, actorii Oyku Karayel si Taner Olmez au fost vazuti impreuna in timp ce isi petreceau vacanta in Bodrum, vara trecuta, dupa terminarea filmarilor la serialul "Kosem".

Conform presei din Turcia cei doi au fost vazuti intrand impreuna in acelasi hotel de cinci stele si in fiecare erau prezenti pe plaja, destul de apropiati. Insa au incercat din rasputeri sa spulbere aparentele.

In vreme ce Taner Olmez a preferat sa se bronzeze, frumoasa Oyku Karayel a intrat de foarte multe ori in mare si a atras toate privirile cu silueta sa perfecta.

Cei doi actori au mai fost surprinsi impreuna intr-un club din Istanbul, dupa despartirea lui Oyku Korayel de fostul ei iubit, cantaretul Bartu Küçükçağlayan si atunci au evitat sa raspunda intrebarilor indiscrete ale jurnalistilor.

Cei doi actori pot fi urmariti in cadrul serialului "Kosem", difuzat de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D. Oyku Karayel in rolul Sultanei Dilruba, iar sarmantul actor Taner Olmez in rolul Printului Osman, dar si in rolul lui Mert, in cadrul serialului "Yaman", difuzat sambata si duminica de la ora 08:45.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.