Actorii din serialul „Friends”, profund îndurerați de pierderea lui Matthew Perry: „Suntem cu toții atât de devastați. Suntem o familie”

Author: Diana Ghita

Ce mesaj au transmis colegii lui Matthew Perry

Sursa: Profimedia

Matthew Perry a fost un actor, scenarist și producător de renume mondial, din Statele Unite ale Americii. Acesta a fost nominalizat la premiile Emmy și Globul de aur, pentru performanțele sale.

După moartea celebrului actor Matthew Perry, foștii lui colegi, din serialul „Friends” au ieșit în mediul public cu o declarație comună, prin care și-au exprimat regretul profund vizavi de decesul bunului lor prieten și coleg.

Ce au transmis colegii lui Matthew Perry 

La două zile de la moartea actorului, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer i-au adus un ultim omagiu, printr-o declarație oferită publicației People.

„Suntem cu toții atât de devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât doar colegi de distribuție. Suntem o familie", au spus cei care au jucat împreună cu Matthew, în serialul „Friends”.

În continuare, actorii au mărturisit că, în aceste momente, sunt foarte bulversați de moartea prietenului lor și au transmis condoleanțe familiei îndurerate de pierderea subită a lui Matthew Perry.

 „Sunt atât de multe de spus, dar acum ne vom lua un moment pentru reculegere și pentru a procesa această pierdere inexplicabilă. În timp vom spune mai multe, pe măsură ce vom putea.

Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt cu familia lui Matty, prietenii lui și toți cei care l-au iubit din întreaga lume.”, au mai spus colegii actorului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ultima fotografie publică în care apare actorul Matthew Perry, la doar o săptămână înainte de deces

Cum și-a pierdut viața Matthew Perry 

Perry s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, fiind găsit sâmbătă, pe 28 octombrie, inconștient în casa lui din Los Angeles.

Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de către asistentul lui, care l-a găsit pe actor fără suflare, în propriul jacuzzi.

Matthew Perry a fost un renumit actor, care, timp de 10 ani, l-a jucat impecabil pe personajul Chandler Bing, în celebrul serial „Friends”. Pentri performanța sa în acest rol, actorul a fost nominalizat, în anul 2002, la premiul Emmy.

Creatorii și producătorul executiv al serialului, Marta Kauffman, David Crane și Kevin Bright, au vorbit, și ei, despre interpretarea remarcabilă a lui Perry, spunând că nu au mai întâlnit un actor care să se identifice atât

de bine cu personajul jucat și că rolul lui Chandler Bing i-a venit mănușă regretatului artist.

„Era un talent genial. Este un clișeu să spui că un actor își face un rol propriu, dar în cazul lui Matthew, nu există cuvinte mai adevărate. Din ziua în care l-am auzit pentru prima dată întruchipând rolul lui Chandler Bing, nu a fost nimeni altcineva pentru noi.”, au transmis cei din echipa renumitei producții.

Citește și: Cele mai amuzante momente cu Chandler Bing din Friends: Matthew Perry a murit duminică, la vârsta de 54 de ani