Actorii din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinsi in spatele camerelor se filmat! Iata ce relatii frumoase de prietenie s-au legat dincolo de rivalitatile de pe platourile de filmare, conform scenariului!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 09:00

Iata cum au sarbatorit inceperea unui nou sezon de filmari pentru serialul "Lacrimi la Marea Neagra".

Serialul turcesc “Lacrimi la Marea Neagra” se bucura de un succes urias in Turcia. Inca de la primele difuzari, productia a inregistrat audiente record, cumuland peste 40% cota de piata.
Serialul spune povestea lui Nefes, o femeie care lupta sa isi recapete libertatea, dupa ce ani la rand este supusa violentelor fizice si traumelor psihice.  Productia aduce astfel in prim plan o problema tulburatoare si o realitate dureroasa: violenta domestica.

Actiunea serialului “Lacrimi la Marea Neagra” se desfasoara, in mare parte, pe tarmul turcesc al Marii Negre, in provincia Trabzon.


Actorii principali ai serialului, Nefes si Tahir isi petrec cel mai mult timp cu filmarile la conacul familiei Kaleli.
Aflata in regiunea Trabzon, pe un drum greu accesibil, in mijlocul unor plantatii de aluni, casa pare desprinsa parca din basme, fiind un punct de referinta pentru istoria arhitecturala turca.
Dincolo de portile inalte, echipa de filmare e in forfota- actori, cameramani, regizori, producator, staff tehnic, make-up artisti si stilisti, cu totii sunt prinsi in febra pregatirilor pentru momentul “Actiune”.


Actorii din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" petrec mult timp impreuna pe platourile de filmare, unde in ciuda rivalitatilor si momentelor violente traite din cauza scenariului, acestia au legat prietenii frumoase.


Daca in serial cei doi actori sunt ce mai mari dusmani, in realitate, Ulas Tuna Astepe si Mehmet Ali Nuroğlu se inteleg de minune, ba mai mult decat atat
au ajuns sa se considere chiar si buni prieteni, dupa ce s-au cunoscut mai bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea este talentata actrita care canta melodia de pe coloana sonora a serialului "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine este cea care a cucerit publicul cu vocea sa si cu rolul jucat magistral in cadrul productiei de succes!


Iata unul dintre cele mai frumoase momente in care toti actorii si colegii din echipa de productie s-au reunit alaturi de regizor, chiar inainte de debutul unui nou sezon de filmari pentru serialul "Lacrimi la Marea Neagra":

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.