Actorii din serialul "Meryem", aparitii uluitoare pe covorul rosu la gala de lansare a productiei! Iata ce rochii sexy au ales sa poarte frumoasele actrite Ayca Aysin Turan, Serenay Aktas si Sema Ozturk in cadrul evenimentului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 aug 2018, 10:37
video Foto(10)

Nici cei mai chipesi actori din distributia serialului "Meryem" nu s-au lasat mai prejos ci au optat pentru tinute la fel de inedite!

"Meryem” este un serial de succes, o poveste de dragoste plina de rasturnari de situatie, cu personaje de care telespectatorii s-au indragostit iremediabil inca de la primele episoade difuzate atat in Turcia cat si in alte tari. 


„Ma bucur enorm ca pot sa le ofer oamenilor ceva, imi construiesc rolurile cu responsabilitate, ard pentru ele. Im doresc ca telesectatorii romani sa o indrageasca pe Meryem, asa cum am facut si eu.
E o femeie puternica, dar in acelasi timp atat de fragila. Cautarile ei sunt, poate, cautarile noastre, chiar daca vorbim de situatii diferite de viata. In fiecare dintre noi exista un conflict interior puternic, ceva care ne consuma, dar care ne conduce catre un sens mai puternic, catre adevar si iubire pura”, a declarat tanara actrita.

Furkan Andic il interpreteaza in serial pe Savas Argun, un barbat indurerat  si insetat de razbunare, dupa pierderea iubitei lui intr-un teribil accident.
In varsta de 28 de ani, chipesul actor este in plina ascensiune profesionala, avand in portofoliu mai multe roluri in seriale de succes in Turcia.

Rolul din "Meryem” este unul de cotitura pentru cariera sa. Actorul a subliniat ca, spre deosebire de personajul sau, este incapabil de sentimente precum ura, dorinta de razbunare. Tanarul actor este convins ca telespectatorii se vor regasi in multe dintre situatiile prin care trec personajele serialului.


"Avem cu totii personalitati diferite, reactionam diferit in situatii similare. Important este sa ne dam o sansa unii altora. Suntem oameni, ca atare, supusi greselii. Cred ca nu e benefic sa gandim ca oamenii nu vor repeta o greseala sau ca se vor schimba daca vor primi o a doua sansa. Provocarea este sa acceptam pe cineva cu tot cu imperfectiunile  sale”, a declarat Furkan Andic.

Doamnele au optat pentru tinute foarte elegante, care au facut furori. Eroina serialului, Ayca Aysin Turan a ales sa poarte o rochie neagra, lunga, cu un decolteu ametitor, care a atras atentia tuturor pe toata durata evenimentului. Frumoasa Serenay Aktas, cea care interpreteaza rolul politistei Burcu, a optat pentru o rochie lunga, din matase verde, diafana, cu un slit adanc.

 

Dünden kalanlarbol gişeli film olsunyolayırımı film galası #meryem #senersen tmcfilm

O postare distribuită de SEMA OZTURK (@semaozturkofficial) pe

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.